Through the eye…

Cancer1 1

In se zijn nietsvermoedende mensen, zoals ik, gelukkige mensen. Hoe ondraaglijk zou de gedachte immers zijn, dat je, na een voorziene vakantie van twee weekjes, slechts na vier maanden terug thuis zou zijn?

Hoe afschuwelijk zou het denkbeeld zijn van een rauwe diagnose, verminkende ingreep en uitputtende behandeling?

De zon schijnt ongenadig, duizenden krekels strijken hun vleugels en ik herstel. Over mijn hoogst confronterende episode kan, wil en zal ik het verder niet hebben, want in deze woorden zou ik nauwelijks kracht kunnen leggen.

Veel dankbaarder lijkt het me, die aan te wenden om dit achter mij te laten en mijn tweede leven elke dag uitbundig te omhelzen. En u, omdat u dit leest.

30 gedachtes over “Through the eye…

 1. Schrik er van, inderdaad heb ik je een tijd niet gezien hier. Je hebt een indrukwekkend blog geschreven. Wens je sterkte en tot blogs

 2. Helemaal volgen wat er aan de hand is doe ik niet, maar ik voorvoel dat het heftig is. Ik wens je kracht, sterkte en positiviteit toe. Die haal je vast ook uit je lieve kleinkind

 3. Ik miste je al. Fijn dat je weer terug bent. Sterkte met aan sterken, ik hoop dat je alle ellende hebt achter gelaten. Dikke knuffel!

 4. Ik vond je al zo stil… Mijn hemel, wat heb je allemaal voor je kiezen gekregen? Het zal maar op je bordje terecht komen. In wat je niet beschrijft, ligt het ergste verscholen. Ik hoop dat je ergens kracht uit kunt putten om door te gaan. Want opgeven is geen optie. Dat blijkt wel uit de quote die je uitgezocht hebt. Sterkte, ook voor je naasten, en een goed herstel!
  Liefs en een dikke digitale knuffel

 5. Goh ik miste je al, ik wens je heel veel kracht en sterkte toe. Ben blij weer iets van je te lezen. Heel veel liefs.

 6. Ik miste je hier ook al.
  Ik kreeg een krop in de keel bij het lezen van dit logje 😦

  Ik wens je véél sterkte toe om dit te verwerken, zowel lichamelijk als mentaal.

 7. Ah nee! Heb af en toe aan je gedacht en waarom je niet meer schreef. Nu ik het snap, had ik vaker aan je willen denken. Bon courage en zo, ach… geniet van wat voor je ligt en leve het leven!

 8. Babette ik miste je. Heel begrijpelijk dat je pen even heeft gestokt. Courage. Leef je tweede leven zoals Harrij zo mooi omschrijft. Ik zie graag je items weer voorbij komen.

 9. Dus daarom, lieve Babette was je zo lang onzichtbaar in deze virtuele wereld. Dat liegt er even niet om wat er in de echte wereld met je gebeurde. Ik heb vijf jaar geleden een levensgevaarlijke kanker overleefd en weet dus een klein beetje wat je voelt. De toon in dit onthullende blog doet me vermoeden dat je je levenslust nog niet hebt verloren en vol nieuwsgierigheid en positivisme bent begonnen aan de verlenging die je gelukkig gegund is. Leve je tweede leven!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s