Through the eye…

Cancer1 1

In se zijn nietsvermoedende mensen, zoals ik, gelukkige mensen. Hoe ondraaglijk zou de gedachte immers zijn, dat je, na een voorziene vakantie van twee weekjes, slechts na vier maanden terug thuis zou zijn?

Hoe afschuwelijk zou het denkbeeld zijn van een rauwe diagnose, verminkende ingreep en uitputtende behandeling?

De zon schijnt ongenadig, duizenden krekels strijken hun vleugels en ik herstel. Over mijn hoogst confronterende episode kan, wil en zal ik het verder niet hebben, want in deze woorden zou ik nauwelijks kracht kunnen leggen.

Veel dankbaarder lijkt het me, die aan te wenden om dit achter mij te laten en mijn tweede leven elke dag uitbundig te omhelzen. En u, omdat u dit leest.

30 gedachtes over “Through the eye…

 1. Oh! eerst een dikke knuffel voor jou! Ik ben blij dat je weer blogt, dat je zolang weg bent geweest is een nachtmerrie, daar had ik geen rekening mee gehouden! XXX

 2. Schrik er van, inderdaad heb ik je een tijd niet gezien hier. Je hebt een indrukwekkend blog geschreven. Wens je sterkte en tot blogs

 3. Helemaal volgen wat er aan de hand is doe ik niet, maar ik voorvoel dat het heftig is. Ik wens je kracht, sterkte en positiviteit toe. Die haal je vast ook uit je lieve kleinkind

 4. Sinds vandaag weet ik dat je Babette … De rest van de zin vervalt in cliche s waarop je niet zit te wachten, maar getroost leest …

 5. Ik miste je al. Fijn dat je weer terug bent. Sterkte met aan sterken, ik hoop dat je alle ellende hebt achter gelaten. Dikke knuffel!

 6. Goh ik was even helemaal stil en meteen had ik veel respect voor je. Heel veel sterkte en gezondheid gewenst voor de komende tijd.

 7. Ik vond je al zo stil… Mijn hemel, wat heb je allemaal voor je kiezen gekregen? Het zal maar op je bordje terecht komen. In wat je niet beschrijft, ligt het ergste verscholen. Ik hoop dat je ergens kracht uit kunt putten om door te gaan. Want opgeven is geen optie. Dat blijkt wel uit de quote die je uitgezocht hebt. Sterkte, ook voor je naasten, en een goed herstel!
  Liefs en een dikke digitale knuffel

 8. Goh ik miste je al, ik wens je heel veel kracht en sterkte toe. Ben blij weer iets van je te lezen. Heel veel liefs.

 9. Jeetje. Eigenlijk is het gek, dat je bezorgd om iemand bent, die je van toeten noch blazen kent. En toch is het zo. Sterkte.

 10. Ik had je ook gemist Babette, met respect je wens gelezen. Ik sluit mijn ogen, zie je een taart met kaarsjes uitblazen en je wens in vervulling gaan. Vier het leven xxx

 11. Ik miste je hier ook al.
  Ik kreeg een krop in de keel bij het lezen van dit logje 😦

  Ik wens je véél sterkte toe om dit te verwerken, zowel lichamelijk als mentaal.

 12. Lieve lieve Babette, wat erg. Ik dacht dat je het bloggen gewoon beu was…. véél sterkte. Xxx

 13. Ah nee! Heb af en toe aan je gedacht en waarom je niet meer schreef. Nu ik het snap, had ik vaker aan je willen denken. Bon courage en zo, ach… geniet van wat voor je ligt en leve het leven!

 14. Babette ik miste je. Heel begrijpelijk dat je pen even heeft gestokt. Courage. Leef je tweede leven zoals Harrij zo mooi omschrijft. Ik zie graag je items weer voorbij komen.

 15. Fijn je weer te lezen. Opgeven is geen optie dus ik hoop nog vaak wat van je te lezen

 16. Dus daarom, lieve Babette was je zo lang onzichtbaar in deze virtuele wereld. Dat liegt er even niet om wat er in de echte wereld met je gebeurde. Ik heb vijf jaar geleden een levensgevaarlijke kanker overleefd en weet dus een klein beetje wat je voelt. De toon in dit onthullende blog doet me vermoeden dat je je levenslust nog niet hebt verloren en vol nieuwsgierigheid en positivisme bent begonnen aan de verlenging die je gelukkig gegund is. Leve je tweede leven!!

 17. Fijn om weer iets van jou te lezen.
  Ik wens dat jij met heel veel plezier en in gezondheid nog heel veel kunt schrijven.

  Bemoedigende groet,

Reacties zijn gesloten.