Mystiek in Mozaïek

Toen wij enkele jaren geleden een origineel naambord zochten voor ons huis, dachten wij meteen aan onze vriendin, de veelzijdige kunstenares Linda Crast. Deze kwieke dame legt haar creatieve genialiteit vooral in muurschilderingen, uithangborden, binnenhuisdecoratie en, last but not least, schitterende mozaïeken. Linda, en haar talent, verdient dus met stip een plaatsje in onze categorie “Honourable Mention“.

Haar meest recente kunstwerk – na drie maanden hard werk en engelengeduld – is het fronton van het kerkje in Petrokefali, dat toegewijd is aan de heiligen Rafael, Nikolaos en Eirini. Een project dat indruk heeft gemaakt en haar in ruime kring lof en bewondering heeft opgeleverd.

In meer bescheiden afmetingen, het huisnaambord dat Linda voor ons ontwierp . Een knipoog naar Grom’s overleden favoriete tante en doopmeter, die hem met een zekere regelmaat aan de (lange) haren en de oren trok.

28 reacties

Reacties zijn gesloten.