Crete, Post Summer Glow

17 gedachtes over “Crete, Post Summer Glow

  1. Met een zus die woont in Paleochora en een zus in Finikounda (Peloponessos) vraag ik me vaak genoeg af: wat doe ik hier??? maar ja boterhammetjes moeten verdient worden. Nog even en dan mag ook ik verkassen. Alhoewel met captain Chaos en binnenkort een nieuwe kleinzoon op 1,45 uur rijden afstand zal de keuze om te blijven of te vertrekken best lastig worden. Prachtig promotiefilmpje

  2. Hoewel ik in een vorig leven ooit een jaartje Grieks studeerde, begrijp ik er niet veel van….
    Maar ik zie prachtige inspirerende beelden van schitterende plaatsen om te vertoeven.
    Zelf gemaakt?

    1. De “Region of Crete” maakt regelmatig promofilmpjes over Kreta; dit is de meest recente en moet het wintertoerisme aanbevelen. Ik maak geen filmpjes, ben een te grote kluns 😉 Ik hield het Oudgrieks 6 jaar vol (zeer tegen mijn zin), maar het Nieuwgrieks valt er eigenlijk niet meer mee te vergelijken x

    1. There must be a copy in English somewhere, WD 😉 The most important message is, the winter invites us to wander in Crete with inspiration, creativity and spirituality … a wealth of meaning and emotions.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s