#178 (Magere) Troost — Talle’s

Om de pijn van de – opnieuw – gemiste Carnaval-festiviteiten en de strenge lockdown enigszins te verzachten, heeft het stadsbestuur van Heraklion op enkele strategische plaatsen de herinnering levend gehouden. Te bezichtigen voor 6 uur ’s avonds, daarna kan/mag u de straat niet meer op.

De foto’s zijn van Eleni Betinaki.

#178 (Magere) Troost — Talle’s

12 reacties

 1. Jullie moeten al vroeg met de kippen op stok…
  Volgens mij heb je deze foto stiekem tijdens de avondklok genomen. Hier is het tot 19.00 licht (-:

 2. Ik vind deze stille beelden zoveel mooier dan het lawaaierige carnaval. Het is natuurlijk maar waar je van houdt. Mooie foto’s!

 3. Jullie avondklok is gelijk aan die van Frankrijk. In Vlaanderen staat de avondklok op middernacht gefixeerd. Ik moet me soms nog haasten om tijdig thuis te raken, zeker als ik na een werkdag van het oosten naar het westen van het land aan het sjezen ben.
  Carnaval is overigens niet aan mij besteed. Ik vind het maar een gekke bedoening.

  1. De avondklok is onlangs vervroegd in het departement Heraklion, daar er een plotse toename van het aantal besmettingen was en dus “rood” kleurde.

 4. Hebben jullie zo´n vroege avondklok? Dan hebben wij nog niks te zeuren al doen we het wel. Ik niet hoor ik mis niks met de avondklok. Misschien straks wel als het wat langer licht blijft. Maar hopelijk is het dan over.

   1. Ja dan wil je wel, wat dat betreft hier ook wel hoor boetes maar Nederlanders zijn wat dat betreft denk ik wat weerbarstiger met luisteren naar regels.

Reacties zijn gesloten.