#178 (Magere) Troost — Talle’s

Om de pijn van de – opnieuw – gemiste Carnaval-festiviteiten en de strenge lockdown enigszins te verzachten, heeft het stadsbestuur van Heraklion op enkele strategische plaatsen de herinnering levend gehouden. Te bezichtigen voor 6 uur ’s avonds, daarna kan/mag u de straat niet meer op.

De foto’s zijn van Eleni Betinaki.

#178 (Magere) Troost — Talle’s

12 Comments

 1. Jullie moeten al vroeg met de kippen op stok…
  Volgens mij heb je deze foto stiekem tijdens de avondklok genomen. Hier is het tot 19.00 licht (-:

  Beantwoorden

 2. Jullie avondklok is gelijk aan die van Frankrijk. In Vlaanderen staat de avondklok op middernacht gefixeerd. Ik moet me soms nog haasten om tijdig thuis te raken, zeker als ik na een werkdag van het oosten naar het westen van het land aan het sjezen ben.
  Carnaval is overigens niet aan mij besteed. Ik vind het maar een gekke bedoening.

  Beantwoorden

 3. Hebben jullie zo´n vroege avondklok? Dan hebben wij nog niks te zeuren al doen we het wel. Ik niet hoor ik mis niks met de avondklok. Misschien straks wel als het wat langer licht blijft. Maar hopelijk is het dan over.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s