Een lepeltje geluk

soup

Er zal welhaast geen blogje voorbijkomen, waarin niet rechtstreeks of onrechtstreeks een flardje geluk met je gedeeld wordt. Men droomt ervan, men verlangt ernaar, men zoekt ernaar, men ontdekt het, men grijpt het, men ervaart het. En men verkondigt het.

Voor Prinses op de Kikkererwt, een alleenstaande jonge moeder, schuilt het geluk in een litertje soep. Veel litertjes soep eigenlijk, want zo’n honderd liter wil zij graag biologisch voor ons brouwen om zichzelf en haar kindertjes, na een hectisch en pijnlijk jaar, een midweekje  boerderijvakantie te kunnen veroorloven. En zij wil met haar actie meteen ook andere hulpbehoevenden een steuntje geven.

Klik op de link om de details te kennen, spring op haar soepkar of geef er een ferme duw aan.

Bezorg Prinses, en jezelf, een stukje hoop en voldoening vandaag. Want ook dat is geluk. Dank!