Anne’s Fotochallenge

Wolken en streepjes. Dat zijn Anne’s challenges voor week 4 en 5.

Eigenlijk zit dat nogal mee, ik loop wel vaker met mijn hoofd in de wolken. En Anne heeft mij over de streep getrokken voor deze uitdaging. Wat ik heel bijzonder vind, want ik krijg van haar en haar volgelingen de allermooiste foto’s onder ogen.

Zij aan zij, dus.

4. Wolkenlucht

5. Gestreept

12 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s